ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

ترامپ: الحاق گرینلند، محقق خواهد شد

ترامپ: الحاق گرینلند، محقق خواهد شد رئیس جمهور آمریکا بار دیگر از ضرورت الحاق جزیره دانمارکی گرینلند به خاک آمریکا سخن گفت و اظهار داشت که توافق معادن با اوکراین بخشی از پول‌های هزینه شده در این کشور را در آینده خواهد برگرداند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 13
کد خبر: ۲۷۳۵۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا علی رغم مخالفت‌های دولت و مردم دانمارک با تلاش او برای خرید و الحاق جزیره گرینلند به آمریکا، گفت که معتقد است خواسته‌اش روزی اتفاق خواهد افتاد.

ترامپ همچنین گفت که به دنبال دیدار با همتای روس خود است. او گفت که بیانیه و استقبال پوتین از پیشنهاد آتش بس در اوکراین امیدوار کننده است ولی کامل نیست.

رئیس جمهور آمریکا با بیان اینکه توافق معادن با اوکراین به واشنگتن اجازه خواهد داد بخشی از هزینه‌هایش در اوکراین را برگرداند، گفت که آمریکا ۳۵۰ میلیارد دلار و اروپا فقط ۱۰۰ میلیارد دلار برای اوکراین درگیر جنگ با روسیه هزینه کرده است.

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه با استقبال از طرح آتش بس با اوکراین اعلام کرد: بازگشت شرکت‌های غربی می‌تواند برای همه سودمند باشد از بازگشت آن شرکت‌هایی که می‌خواهند به روسیه بازگردند استقبال می‌کنیم.

وی همچنین گفت که در حال حاضر گفت‌و‌گو‌های نزدیکی با برخی از شرکا در مورد بازگشت احتمالی آنها در جریان است. /تسنیم

کلمات کلیدی: ترامپ گرینلند
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار